מתכון נהדר אשר מלווה אותי כר שנים. תמיד משביע מאוד, תמיד פופולרי בשולחן!
למילוי:
* 300 גרם בשר טחון
* 1 בצל
* 50 גרם צנוברים
* 2 כפות שמן
* חצי כף סוכר
* פלפל, מלח, פפריקה, בהרת
לקובה:
* 1 כוס קמח מצה
* 2 ביצים
* חצי כוס מים חמים
* חצי כוס שמן
* מלח, פלפל
* 1 כוס שמח לטיגון
הוראות הכנה:
לטגן את vבצל, תוך כדי הטיגון להוסיף לבצל מעט מלח וכשמתחיל להשחים להוסיף חצי כף סוכר
לטגן עד שהבצל מקבל צבע כרמלי. להוסיף את הבשר הטחון לפורר ולהמשיך לטגן כ-5 דקות. להוסיף את התבלינים עד הגעה לטעם הרצוי.
ללוש בצק מהחומרים לקובה. לקחת מעט בצק (כמו כדור פינג פונג) לשטח דק ככל האפשר בכף היד ולמלא בכפית ממלית הבשר. לקבץ את הבצק סביב הבשר ולסגור אותו. להכין במחבת שמן בגובה של כ-3 ס"מ ולטגן את הקובה עד להשחמה.
למילוי:
* 300 גרם בשר טחון
* 1 בצל
* 50 גרם צנוברים
* 2 כפות שמן
* חצי כף סוכר
* פלפל, מלח, פפריקה, בהרת
לקובה:
* 1 כוס קמח מצה
* 2 ביצים
* חצי כוס מים חמים
* חצי כוס שמן
* מלח, פלפל
* 1 כוס שמח לטיגון
הוראות הכנה:
לטגן את vבצל, תוך כדי הטיגון להוסיף לבצל מעט מלח וכשמתחיל להשחים להוסיף חצי כף סוכר
לטגן עד שהבצל מקבל צבע כרמלי. להוסיף את הבשר הטחון לפורר ולהמשיך לטגן כ-5 דקות. להוסיף את התבלינים עד הגעה לטעם הרצוי.
ללוש בצק מהחומרים לקובה. לקחת מעט בצק (כמו כדור פינג פונג) לשטח דק ככל האפשר בכף היד ולמלא בכפית ממלית הבשר. לקבץ את הבצק סביב הבשר ולסגור אותו. להכין במחבת שמן בגובה של כ-3 ס"מ ולטגן את הקובה עד להשחמה.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il